Lunch Suggestiemenu

Met onze suggesties uit de Italiaanse keuken verwent onze chef je met gerechten die Italië ademen. De traditionele bereidingswijze belooft een betoverende smaaksensatie. Stel je zintuigen open voor deze heerlijke aanraders uit la bella Italia.

Lunch Suggestiemenu

Met onze suggesties uit de Italiaanse keuken verwent onze chef je met gerechten die Italië ademen. De traditionele bereidingswijze belooft een betoverende smaaksensatie. Stel je zintuigen open voor deze heerlijke aanraders uit la bella Italia.

Bij Oregano Lier kan je van maandag tot vrijdag van 12u tot 14u lunchen. Het menu wordt maandelijks aanpast naar onze maandsuggesties in aangepaste porties.

Bij Oregano Lier kan je van maandag tot vrijdag van 12u tot 14u lunchen. Het menu wordt maandelijks aanpast naar onze maandsuggesties in aangepaste porties.

MENU

€39.00

Voorgerechten

Carpaccio di Cervo

Carpaccio van hert, truffelvinaigrette en herfstslaatje.

CROCHETTE di Selvaggina

Huisgemaakte wildkroketjes, crème van knolselder en compote van zilverui.

Duo di Fagiano

Creatie van fazant:
• Mini-bun met fazantenpaté en witloofchutney
• Fazantkroketje met licht zoetzure rodekoolsla

Hoofdgerechten

Cerbiatto

Hertenkalfsteak, risotto van bospaddenstoelen, truffelsalsa en 3 maanden gerijpte Parmezaan.

Capriolo in Salmì

Reeragout in wijn en kruiden, met Siciliaanse venkelworst, boterraapjes en kasteelaardappeltjes.

Pizza Stirato Cinghiale

Ambachtelijke pizza met pulled everzwijn, boschampignons, rodekoolsla, tomatensaus en mozzarella.

Dessert

Tiramisù la Stagione Autunnale

Herfsttiramisu met speculaas, advocaat en crumble van chocolade.

Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.