Lunch Suggestiemenu
Lunch Suggestiemenu
Met onze suggesties uit de Italiaanse keuken verwent onze chef je met gerechten die Italië ademen. De traditionele bereidingswijze belooft een betoverende smaaksensatie. Stel je zintuigen open voor deze heerlijke aanraders uit la bella Italia.
Bij Oregano Lier kan je van maandag tot vrijdag van 12u tot 14u lunchen. Het menu wordt maandelijks aanpast naar onze maandsuggesties in aangepaste porties.
Bij Oregano Lier kan je van maandag tot vrijdag van 12u tot 14u lunchen. Het menu wordt maandelijks aanpast naar onze maandsuggesties in aangepaste porties.
MENU
€39.00
Voorgerechten
Carpaccio di Cervo
Carpaccio van hert, truffelvinaigrette en herfstslaatje.
CROCHETTE di Selvaggina
Huisgemaakte wildkroketjes, crème van knolselder en compote van zilverui.
Duo di Fagiano
Creatie van fazant:
• Mini-bun met fazantenpaté en witloofchutney
• Fazantkroketje met licht zoetzure rodekoolsla
Hoofdgerechten
Cerbiatto
Hertenkalfsteak, risotto van bospaddenstoelen, truffelsalsa en 3 maanden gerijpte Parmezaan.
Capriolo in Salmì
Pizza Stirato Cinghiale
Ambachtelijke pizza met pulled everzwijn, boschampignons, rodekoolsla, tomatensaus en mozzarella.
Dessert
Tiramisù la Stagione Autunnale
Herfsttiramisu met speculaas, advocaat en crumble van chocolade.