Afhalen

Een gerecht bestellen en afhalen bij Oregano Lier?
Je kan hieronder een gerecht kiezen en bestellen door te bellen naar: 03 345 88 68.

Vrijdag en zaterdag is het enkel mogelijk om pizza af te halen. Alle andere dagen kan je kiezen uit het volledige menu.

Suggesties

Voorgerechten

Melanzane alla potentina € 12.50

Aubergine uit de oven, mozzarella, tomaat, ham

Polpettine di baccalà € 14.50

Gebakken balletjes van kabeljauw, pikantsaus

Hoofdgerechten

Pappardelle al ragù di agnello € 24.50

Verse pasta, lamsragout

Raviolacci all’astice € 28.50

Gevulde ravioli, kreeft in een bisque van schaaldieren

Pizza alla lucana € 18.50

Tomaat, mozzarella, gorgonzola, parmaham, kerstomaatjes, pistache poeder

Basilicata

Even genoeg van de krioelende mensenmassa’s in Rome of Cinque Terre? Andiamo a Basilicata! Deze rustige, bergachtige streek ademt nog de échte Italiaanse romantiek uit lang vervlogen tijden. 

In dit authentiek stukje Italië bestel je op restaurant Melanzane, een heerlijke ovenschotel met gebakken aubergines, gesmolten kaas en tomatensaus. Daarvan gaat élke Italiaan watertanden. Bij zo’n topgerecht kan lokale wijn niet ontbreken. Zelf denken we dan aan de Aglianico del Vulture: een fruitige rode wijn, vol van smaak en met een heerlijke afdronk. 

Saluti!

 Lagrein  – Pinot Noir – Vernatsch   € 42 

TO SHARE

Bruschetta All ‘Aglio

Huisbereide lookbroodjes

6.00

Bruschetta Al Pomodoro E Mozzarella

Met verse tomaat, mozzarella, basilicum

9.00

Bruschetta All Parma

Met fijn versneden Parmaham, en tomaat

12.50

Antipasto Misto

Assortiment van Italiaanse charcuterie en kazen – voor 2 personen

18.90

* ontdek onze ruime keuze aan  vegetarische gerechten

ANTIPASTI

Carpaccio Di Salmone

Carpaccio van Zalm en een frisse dressing

16.90

Carpaccio Di Manzo

Carpaccio van rund met Parmezaanschilfers, extra vierte olijfolie en rucola

16.20

Vitello Tonnato

Fijne plakjes kalfsgebraad met tonijnsaus en kappertjes

17.90

Burrata Di Andria*

Romige Burrata uit Puglia met Kumato-tomaten en basilicum olie

17.20

Parmigiana Di Melanzane*

Millefeuille van aubergine uit de oven met tomaten, basilicum en Parmezaanse kaas

14.20

Verdure Gratinate Al Forno*

Ovengegaarde aubergine, paprika, courgette en broodkruimel gratin

14.90

SECONDI

CARNE (vleesgerechten)

Tagliata Di Manzo

Getrancheerde entrecote met rozemarijn aardappelpartjes, rucola, Parmezaanschilfers, en balsamicocrème

25.90

Scaloppina Milanese Alla Pizzaiola

Italiaanse kalkoenschnitzel met fris slaatje, rozemarijn aardappelpartjes, en een pizzaiolasaus

23.20

Ossobuco Alla Milanese

Kalfsschenkel in een tomaten groetensaus met verse tagliatelle pasta

26.20

RISOTTO

Boscaiola*

Met bospaddestoelen en truffelsaus

21.20

Frutti Di Mare

Met verse venusschelpen, mosselen, calamari, gamba en scampi

26.20

PESCE (visgerechten)

Filetto Di Branzino

Op vel gebakken zeebaars, rozemarijn aardappelpartjes, zuiderse groentenkrans, en gremolata

24.90

Grigliata Di Gamberoni

Gegrilde gamba’s met een pittige tomatenpasta en aioli 

VG: 20,50 
HG: 27,90

Fritura Calamari E Scampi

Tempura van calamari, scampi en een rucola-tomatenslaatje met aioli

VG: 16,50
HG: 23,90

Wij werken met verse pasta’s en ambachtelijke pizzadeeg gemaakt van biologische ‘Mulini Caputo’ bloem uit Napels en verse ‘Fior di Latte’ mozarella volgens aloude Italiaanse traditie

PIZZE

Carpaccio E Grana Padano

Tomaat, Mozzarella, rucola, rundscarpaccio en parmezaanschilfers

19.20

Macinata

Tomaat, rundsgehakt, mozzarella, ajuin en paprika

18.70

Diavola

Tomaat, mozzarella, licht pikante Ventricina salami

17.90

Quattro Stagioni

Tomaat, mozzarella, artisjok, ham, zwarte olijven, champignons

19.20

Calzone Emiliano

Gevulde pizza met tomaat, mozzarella, champignons, pikante salami

19.20

Crudo

Tomaat, mozzarella, parmaham, rucola, parmezaanschilfers

18.20

Frutti Di Mare

Met verse venusschelpen, mosselen, calamari, gamba en scampi

26.20

Burrata E Pomodori*

Tomaat, Romige Burrata uit Puglia, Kumato-tomaten en basilicum

19.20

Margherita*

Tomaat, mozzarella, basilicum

14.50

Quattro Formaggi*

Tomaat, Mozzarella, Parmezaan, taleggio, gorgonzola

19.20

PASTA

Polpette Alla Pomodoro Piccante

Gehaktballetjes op Italiaanse wijze met pikante tomatensaus

18.20

Alla Bolognese

Traaggegaarde rundsragout op Toscaanse wijze

16.90

Al Parmigiano

Geserveerd met verse Parmezaanse kaas en Parmaham

19.90

Frutti Di Mare

Met verse venusschelpen, mosselen, calamari, gamba en scampi

26.20

Nostromo

Met scampi, courgette en een pesto van rucola

23.20

Vongole “Classico”

Met verse venusschelpen en kerstomaten in een witte wijn een looksaus

24.20

All’Arrabbiata*

Met chili-look-tomaatsaus

16.90

Boscaiola*

Met bospaddestoelen en truffelsaus

21.20

Burrata Di Andria*

Romige Burrata uit Puglia met Kumato-tomaten en basilicum olie

19.20

Lasagna Verde*

Lasagne van verse groenten met mozzarella en Parmezaanse kaas

19.90

Lasagne Della Casa

Lasagne van het huis klassiek bereid

19.70

Alle pasta’s kunnen vervangen worden door glutenvrije pennen.

DESSERT

Moelleux

Zwarte chocolade met vanille roomijs

11.00

Tiramisu

Klassiek op z’n Italiaans

9.00

Panna Cotta

Met frambozencoulis en vers fruit

9.00

Affogato Pistacchio

Vanilleroomijs, met espresso en crumble van pistachenoten

6.50

Gelato Fritto  
1 bol / 2 bollen

Gebakken ijs met caramelsaus en een crumble van speculaas 

7.50 / 9.50

Dama Bianca
2 bollen / 3 bollen

Vanilleroomijs met warme chocoladesaus

7.00 / 9.00

CAFE DA DESSERT

Italian Coffee 

Amaretto

9.00

Irish Coffee

Whiskey

9.00

French Coffee

Cognac

9.00

Oregano Coffee

Café Marula Liqueur

9.00

Waan je in Italië met klassieke en hippe Italiaanse gerechten bij jouw thuis.

DIGESTIVI ITALIANA

Amaretto

6.50

Sambuca

6.50

Limoncello

6.50

Frangelico

7.00

Amaro Braulio

Op basis van een zorgvuldig bewaakt familierecept, wordt Braulio gemaakt met dertien verse kruiden waaronder gentiaan, jeneverbes, pepermunt, steranijs, alsem, bittere sinaasappel en duizendblad. Het resultaat is een lichte bloemige Amari met een aangename balans van zoetheid en bitterheid.

7.00

Amaro Averna

Amaro Averna is een authentieke,  Italiaanse likeur op basis van een ruim 180 jaar oud recept. In Italië wordt hij ook amaro (bitter) of digestivo genoemd. Er zijn maar liefst 60 soorten kruiden en specerijen gebruikt.

7.00

Amaro Cynar

Is een unieke, bitterzoete, Italiaanse likeur op smaak gebracht met artisjokken, daarnaast bevat deze donkerbruine digestief ook nog heel wat andere ingrediënten waaronder 13 verschillende kruiden.

7.00

Grappa Di Barolo Invecchiata

Complexe houtgerijpte amberkleurige Grappa van de Nebbiolo druif. Zachte en fruitige smaak met aroma’s van getoast hout, gedroogd fruit, honing, kaneel, zoethout en een finale van vanille.

11.90

Grappa Di Brunello

Elegante en zeer aangename Grappa met een lichte amberkleurige schijn en een subtiele vanille- en houttoets. Zacht van smaak met delicate orale aroma’s van vanille, specerijen en gedroogd fruit.

16.50

DIGESTIVI INTERNATIONAL

Grand Marnier

6.50

Calvados

6.50

Armagnac

6.50

Cognac Otard VSOP

9.00

Cointreau

6.50

Baileys

6.50

Pampero

7.00

Pampero especial

8.00

Ketel One Vodka

7.00

J&B

7.00

Johnny Walker Red Label

9.00

Bulleit Bourbon

9.00

Whiskey Oban 14y

9.00

Nieuwsgierig naar al onze versgemaakte gerechten?

Benieuwd naar onze Italiaanse keuken?

Reserveer nu je tafel bij Oregano Lier en ontdek onze verfijnde, authentieke Italiaanse keuken. Ons team staat te popelen om jou te ontvangen!

 

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...