Bereken de prijs van uw droomevent

Bij Oregano organiseert u memorabele feesten en swingende bedrijfsevents in een prachtige setting, volledig volgens uw wensen. Benieuwd naar het prijskaartje van uw concept? Met onze online rekentool berekent u in enkele tellen een correcte richtprijs!

4.5/5

386 Google-reviews

Restaurant table with food
4.5/5

386 Google-reviews

“Ik zocht al even een geschikte zaal voor mijn trouw, maar de onmiddellijke prijsberekening maakte het meteen duidelijk: Oregano it is!”
Sabine T.
“Heel handig en klantvriendelijk, zo’n rekentool. Geen gedoe met wachten op een offerte. Duimpje omhoog.”
Francois D.C.
“Werkt prima!”
Dorianne V.
Restaurant met uitzicht
Restaurant met uitzicht
Restaurant met uitzicht

locatie

Heerlijk genieten
op unieke locatie

Een event bij Oregano is een culinaire ervaring op een spectaculaire site. In het hart van Lier, maar toch midden in de natuur, met zicht op de Nete vanop de zonovergoten balkons. Bereken nu uw prijs voor een event in een prachtige setting!

Feest op maat

Wij organiseren uw
feest naar uw wensen

Een sfeervol dansfeest, een kindvriendelijke communie of een stijlvol bedrijfsevent? Wij hebben formules voor alle mogelijke feesten, die we flexibel kunnen aanpassen naar uw voorkeuren. Met de rekentool berekent u in enkele tellen de prijs van uw formule.

23 mensen berekenen momenteel hun prijs

Calculator

Een correcte richtprijs in minder dan 2 minuten

In slechts enkele muisklikken berekent u eenvoudig een richtprijs voor uw feest of evenement. Kom direct uw prijs te weten en begin met vertrouwen aan de organisatie van uw event.

Bereken prijs

Wil je op de hoogte blijven van onze maandelijkse suggestie menu?

Laat jouw gegevens achter en ontvang deze elke maand per mail.