Genieten in groep van onze pure Italiaanse keuken?

Wil je zelf een event organiseren? Op zondag is er de mogelijkheid om de volledige zaak af te huren. Het keukenteam werkt op maat van jouw wensen en verlangens een Italiaans culinaire beleving uit!

Liever tijdens de week? Ook van maandag tot vrijdag bieden wij deze formule aan. 

Let op: op weekdagen enkel geldig vanaf een groep van 20 personen. 

Menu op maat van jouw groep of evenement

Onze chef-kok en zijn keukenteam spelen met tal van arrangementen gericht in op uw culinaire wensen en verlangens. U laat ons weten hoeveel gangen u voor ogen heeft en welke gerechten uw voorkeur wegdragen. Wij werken op maat een voorstel uit.

Onze chef-kok is gespecialiseerd in een seizoensgebonden Italiaanse keuken met een twist en maakt hierbij gebruik van heel wat verrassende ingrediënten.

De setting

Op zoek naar een unieke locatie waar je als groep in alle privacy en comfort kan lunchen of dineren?

Restaurant Oregano op de dijk in Lier heeft alles voor groepen en bedrijfsgroepen die willen dineren in een hippe setting, mooie omgeving en het rustgevend panoramisch uitzicht op het Netekanaal.
Oregano-8
Oregano-9
Oregano-4
Oregano-12
Oregano-26

Geniet in groep bij Oregano

Onze chef-kok en zijn keukenteam spelen met tal van arrangementen gericht in op uw culinaire wensen en verlangens. Laat je even weten wat je voor ogen hebt? Dan werken we voor een persoonlijk voorstel op maat uit!
Combineren met een uitstap in Lier? Perfect mogelijk door onze centrale ligging aan het Netekanaal
Parkeerstress? Niet bij Oregano! Parkeer met heel je groep op onze grote privé parking
We bieden voldoende ruimten voor grote én kleine groepen om in alle privacy en comfort te genieten van onze pure italiaanse keuken.
Het keukenteam werkt een voorstel op maat uit op basis van jouw culinaire wensen en verlangens.

“Na een leuke fietstocht naast het Netekanaal van Lier hebben we met heel de familie genoten van een heerlijke Italiaanse Apero en lekkere ambachtelijke pizza’s! Fantastisch!”

Familie Brabants

“Lekkere klassiekers met een twist, fantastische bediening, het is altijd zeer aangenaam en gezellig vertoeven zowel met 2, als met vrienden en familie. Wij komen zeker terug! ”
 

Familie Verbeeck - Stuyvers

“Tijdens een wandeling of fietstocht langs de Nete passeren we altijd wel Brasserie Oregano. En als we geen zin hebben om te koken kunnen we altijd een lekkere pizza of pasta afhalen om mee naar huis te nemen.”
 

Peter & Miriam

Graag een groepsdiner of evenement reserveren bij Oregano?

Benieuwd naar onze Italiaanse keuken?

Reserveer nu je tafel bij Oregano Lier en ontdek onze verfijnde, authentieke Italiaanse keuken. Ons team staat te popelen om jou te ontvangen!