De mooiste feestlocatie
van Lier

Op zoek naar een prachtige locatie voor uw bruiloft, communiefeest of bedrijfsevent? Met de formules van Oregano organiseer je het perfecte feest voor een onvergetelijke dag.

“Aangenaam kader, fijne keuken met Italiaanse toets, losse en vriendelijke bediening”
Maarten Sellenslagh
“Heel erg lekker, simpele, verse, eerlijke Italiaanse gerechten. Zeer vriendelijk en gedienstig personeel.”
Lies Verbeeck
“Lekkere gerechten, fantastische bediening. Top!”
Laurens Vanderhoven

Download onze feestbrochure

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bruiloft,
verjaardagsfeest en business-event in
een Italiaanse setting.

Oregano heeft
alle troeven voor
jouw droomfeest

Je gasten vinden niet alleen makkelijk hun weg naar het feest, maar ook zonder kopzorgen een parkeerplaats. En dat op een boogscheut van de historische Lierse binnenstad!

Bij Oregano krijg je het beste van Italië geserveerd, gemaakt met verse lokale ingrediënten door onze doorwinterde Italiaans chef.

Wij hebben formules voor alle soorten feesten, die bovendien makkelijk kunnen worden aangepast aan uw eisen. Graag een extra springkasteel of een BBQ-menu? Geen probleem!

Onze ruime zaal is het ideale decor voor een memorabel dansfeest, een gezellig groepsdiner of een inspirerende productpresentatie. Optioneel voorzien wij ook een installatie voor beeld, klank en geluid.

Het overdekte terras is zonder twijfel het kroonjuweel van Oregano. Tijdens de winter is het gezellig keuvelen rond de gezellige vuurtjes, in de zomer geniet je van de zon met panoramisch zicht op het water!

Bereken de prijs van jouw feest of event


Wij organiseren
jouw feest

Schuif gezellig mee aan tafel tijdens je feest, wij nemen de organisatie op ons. Klaar om aan je plannen te beginnen? We bespreken graag samen de mogelijkheden!

Bedankt voor uw
interesse

Wij bekijken met zorg uw verzoek en contacteren u spoedig om de mogelijkheden voor uw event te overlopen.